26 november, 2017

Kontakt och leverans

Sidanova är ett media och underhållningsföretag som säljer produkter och tjänster.

Betallösningar

1.Payson – välj själv betalsätt
Betalsystemet PaysonCheckout är framtaget i ett syfte – att det ska vara så enkelt som möjligt att handla i en e-butik. Paysons betalsystem låter dig som kund att smidigt välja det betalsätt du föredrar; kort, sms, faktura eller internetbank.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

  1. Kortbetalning via PayPal
    Betala tryggt och enkelt
    Skapa ett konto och lägg till ditt betalkort. PayPal skyddar din information, och du behöver inte ange dina kortuppgifter varje gång du handlar.

Tryggt och smidigt
Du slipper leta fram ditt kort och skriva in en massa information varje gång du handlar, och e-butiken får inte tillgång till dina kortuppgifter. Du betalar PayPal – PayPal betalar e-butiken.
Läs mer om PayPal här: www.paypal.se

 

Frakt och leverans

Vi jobbar med posten, schenker och dhl.

Leveranstid
Vi skickar varor kontinuerligt och i normala fall har du din beställning inom 5 dagar efter att betalningen registrerats, se Betalningssätt ovan.

Transportskada
Om du upptäcker en skada på ett paket när du hämtar ut det eller innan du öppnar det, ska du anmäla detta till det utlämningsställe där du hämtade ditt paket. Om du upptäcker en skada på ditt brev eller skrymmande brev ska du anmäla det till oss.

Information om ångerrätt
Enligt Distans och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.